Muhasebe İşlemlerinde Bulut Hafifliğinde Çalışabilirsiniz!

Muhasebe İşlemlerinde Bulut Hafifliğinde Çalışabilirsiniz

CRM (Customer Relationship Management) yani “Müşteri İlişkileri Yönetimi” çok uzun zamandır kullanılmakta olan bir bilgi yöntemi. Fakat artık günümüzde kapsamlı ve kolay kullanımından dolayı bilgiye internet aracılığıyla ulaşmayı tercih ediyoruz. Aynı zamanda oluşturduğumuz verileri de yine internet vasıtasıyla düzenli bir ortamda biriktirebilme olanağına sahibiz. Firmalar için fazlasıyla önem teşkil eden müşteri ilişkilerine ait veriler de geniş çapta kaydedilmesi ve takip edilmesi gereken veriler… Dolayısıyla bu zorlayıcı bir aşama.

Satış yönetimi altında muhasebe süreçlerinizi de sağlıklı yürütebilmeniz, firmanızın dinamizmini ayakta tutan bir diğer önemli konu. Yeni nesil teknoloji, ihtiyaçları ve bununla birlikte doğrudan üretimi de etkileyerek iş hayatına etkili bir yön veriyor.  Bu gelişim ve ihtiyaçlar doğrultusunda ortaya çıkarılan CRM uygulamaları firma yönetim işlerini kolaylaştırır nitelikte.

Bulut tabanlı satış yönetimi ve CRM yazılımı olarak üretilen Satışbulut, Sadece Muhasebe ile sınırlı kalmayıp Ön Muhasebe kanalını da içeren eksiksiz bir tasarıma sahip olan bir sistem. İşletmelere zorlu muhasebe süreçlerinde yardımcı olmak için hizmet veriyor. Size de bu çevrim içi hizmetin sunduğu avantajlardan yararlanma şansı doğuyor.


Peki,

1-Satışbulut’la ön muhasebe işlemlerimi kontrol altına almam mümkün mü?

2-Şatışbulut bana bu alanda hangi aşamalarda yardımcı olabilir? 


1a- Elbette mümkün. Satışbulut ile firmanıza ait tüm finansal işlemleri detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz. Üstelik ofis dışında dahi, zaman-mekân fark etmeksizin dilediğiniz işlemi yapabilme ayrıcalığına sahipsiniz. İnternete bağlı cihazlarınızı kullanarak, bulut sistemimiz üzerinden ön muhasebe işlemlerinizi çevrim içi olarak zorluk çekmeden yürütebilirsiniz.

2a- Satışbulut kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde verilerinizi otomatik olarak ön muhasebe yönetimine dönüştürmenize imkân tanımaktadır. Yenilikçi ve gelişmiş düzeyde işlemlerinizi detaylı ve doğruluk payı sorunsuz olacak şekilde analiz edebilmeniz için Satışbulut sizlere adım adım kontrol imkânı sunuyor.

Bahsi geçen özellikler;

  • Gelirlerinizi kontrol edebilme,
  • Giderlerinizi kontrol edebilme,
  • Kasalarınızı kontrol edebilme,
  • Kolay döviz takibi sağlama,
  • Kredi kartlarını kontrol edebilme
  • Bankaları kontrol edebilme, adımlarından oluşmaktadır.

Bulut tabanlı Satışbulut’a Ön Muhasebe işlemlerinizi kolaylaştırmak adına modüller entegre edilmiştir:

Teklif Modülü:

Yapılan tüm teklifleri bulut üzerinde oluşturabilir ve tekliflerinizi raporlayabilirsiniz.

  • Tüm tekliflerinizi e-posta ile gönderebilirsiniz.
  • Satış tekliflerinizi proje şeklinde takip edebilirsiniz.
  • Teklif hazırlarken stok miktarını, stok resmini ve ilgili alt stok gruplarını görüntüleyebilirsiniz.
  • İstenilen teklifleri oldukça hızlı bir şekilde siparişe dönüştürebilirsiniz.

Sipariş Modülü:

Verilen ve alınan siparişleri oluşturmanın en hızlı yolu. Bu modül ile:

  • Siparişlerinizin fiyat, miktar, onay gibi tüm detaylı takiplerini yapabilir,
  • Tek bir ekran üzerinden, sipariş süreciyle ilgili tüm detayları ekibiniz ile görüşebilir böylelikle bilgi akışını hızlandırabilir,
  • Siparişlerinizde statü takibi yaparak sevk edilip edilmediği veya faturalanıp faturalanmadığını takip edebilir ayrıca satış kanallarınızı bulut sistemine entegre edebilirsiniz.

Çek-Senet Modülü ile:

  • Çek ve Senetlerinizi hızlıca oluşturma,
  • Detaylı bordro takibi yapabilme,
  • Dövizli çeklerin girişlerini yapabilme,
  • Çek veya senetlerini bankaya iletebilme, imkânlarına sahip olabilirsiniz.

Fatura ve e-Fatura Modülü sayesinde satış işlemleriniz için otomatik fatura oluşturarak zamandan kâr edebilirsiniz. Fatura oluştururken bulut sisteminizden en net bilgilere ulaşarak daha sağlıklı muhasebe yönetimi yapabilirsiniz.

Üstelik tüm bu işlemleri oturduğunuz yerden sadece birkaç tıklama ile yapılabiliyor olmanız bu işin vermiş olduğu en güzel kolaylık.

Profesyonel bir bulut sisteminde bulunması gereken tüm veri işlemlerini bünyesinde barındıran Satışbulut ile iş yükünüzü hafifletmenize yardımcı olmak için buradayız. Ücretsiz deneme sürecinden faydalanmak ve Satışbulut’ta yapabilecekleriniz hakkında bilgi sahibi olmak için www.evobulut.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları